......

dilluns, 29 d’agost del 2011

Missa del diumenge a la presó de Morogoro

Diumenge vam acompanyar el Pare Francis a la missa de la presó d'homes.
En anar cap allà ens intentava explicar com era la presó que anàvem a visitar, i com més detalls ens donava, més ens imaginàvem Alcatraz segona part...
Vam trencar totes les creences en arribar-hi. Ens deia que les cases per on passàvem eren dels policies, tot i que semblava un poble com molts d'altres, amb ramats pasturant, parròquia, nens pels carrers, etc. i no vam veure ni una sola tanca. Els 8 o10 presoners que van assistir a missa van arribar només escoltats per un policia i van seure compartint seient amb les famílies i nens dels treballadors, o sigui dels policies. De fet, només els vam poder distingir per la roba que vestien. Tot i estar complint llargues condemnes, quan els vam saludar i mirar als ulls despertaven una profunda tendresa. Tot plegat va ser una bonica experiència. En acabar, ens vam quedar un parell d'hores a jugar amb els nens, mentre el pare Francis anava a la presó de dones.
Us deixem algunes fotos.
 

Us deixem alguna foto més...
Aquesta nena ens va semblar idèntica a l'Elna amb un parell d'anyets més.
Va estar asseguda entre nosaltres durant la missa i es deia Therèse!
La vida et regala de vegades moments màgics... i de vegades només un mateix sap que ho són.



 

5 comentaris:

  1. Quin apassssssada de fotos!!! Quantes emocions se'm mouen!! Se us veu feliços i amb un pau als ulls... ojalà que sigui així! Us enviem molts petons plens d'energia i d'amor per a que el pogueu seguir repartint amb els més pekes... a gaudir de l'aventura amorens!!! US ESTIMEM!!!

    ResponElimina
  2. Per cert, i tant que la Therèse s'assembla a la nostra Elna!!! Casualitat... causalitat.... ah ah ah... aix la vida, quines coses ens t'e preparades... uffffff! Aprofirteu tot el que l Africa us regala!!!!

    ResponElimina
  3. Hola Teresa...y Josep.
    Es enternecedor el viaje que estais realizando,porque en realidad es un viaje hacia el interior de vosotros mismos -que es el viaje por excelencia-. Disfrutar y profundizar de esas esperiencias porque es ahí donde encontraréis la felicidad, la individual y como pareja.
    Un abrazo.
    Miguel

    ResponElimina