......

dissabte, 27 d’agost del 2011

Un cor africà

Estimats amics i família,


Des que l'Elna ens va deixar hem mirat d'esbrinar què pot seguir donant sentit a les nostres vides.
Trobar el sentit és un camí que pot ser llarg, ho sabem, i és complicat quan et sents buit, perdut, ingràvid...
Tot i així, estem amb la força suficient per emprendre nous reptes, o millor dit, deixar-nos portar.


De moment, hem fet cas a la llavor que l'Elna i Malí van sembrar dins nostre, i ajudats de la mà d'en Gaspar, marxem cap a Tanzània unes setmanes a cooperar amb les comunitats claretianes de Musoma i Morogoro. Allà estarem col·laborant en parvularis, escoles, algun orfenat si pot ser i, sobretot, deixant-nos guiar per gent de cor, els mateixos amics que ens van acollir a l'Índia. Tanzània sembla ser un país meravellós, ja us explicarem.


L'endemà de perdre l'Elna, es pot dir que vam sentir l'impuls de marxar a cooperar, encara amb els ulls inundats de llàgrimes. No obstant, vam voler deixar-ho madurar fins a tornar del Camí de Santiago. Us hem de dir que ens han passat moltes coses sublims aquests mesos i que sentim que l'Elna ens acompanya, n'estem segurs, i això ens fa sentir encara més confiats.


Aquest pas cap a l'Àfrica ens fa sortir de la zona de confort, ens fa donar un salt d'esperança, de llibertat, de valentia... Marxar no soluciona res, però sí és com seguir la intuïció que fer quelcom per l'Àfrica també és fer-ho per l'Elna. Conèixer una mica més Àfrica i nens i nenes com ella, també és com poder-la conèixer una mica més... Bé, esperem que tot vagi bé i que a la tornada poguem dir que ha valgut la pena. ...Prometem no apropar-nos als elefants...! :-)


Disculpeu-nos la manca de temps per acomiadar-nos personalment de cadascun de vosaltres.
Si Déu vol, marxem el dia 18 d'agost i tornem el dia 12 de setembre.
Una abraçada molt forta a tots i totes.
Us portem al cor! .... un cor africà??


Josep i Tere
18/8/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada